En iyi katı meyve sıkacağı hangisi

En iyi katı meyve sıkacağı hangisi sorunuza cevap veriyoruz. Hakkında bilmeniz ve önemli olan konuları sizler için maddeler halinde derledik. Bütün maddeleri dikkatli ve detaylı incelerseniz, size uygun olan kullanışlı bir meyve sıkacağına sahip olacaksınız demektir.

En iyi katı meyve sıkacağı hangisi

En iyi katı meyve sıkacağı hangisi

Garantili Süresi

10 yıl motor garantisi

10 yıl motor garantisi

Katı meyve sıkacağı alırken garanti ve yorumlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Kuvings 10 yıl motor garantisi ile sektörün en iyi garantisini vermektedir. Ayrıca Kuvings ürünlerinde herhangi bir şekilde fabrikasyon hatası olması durumunda yenisi ile değiştirilir. Son 10 yılda 2 adet cihazda üretim hatası gözlemlenmiş ve yenisi ile değiştirilmiştir.

Garanti süresi tüm cihazlarımız için geçerlidir. Bir kere al, 10 yıl kullan mazeretsiz tam garanti tam destek ile keyfini çıkar.

 

blank

Katı Meyve Verimi

Katı meyve verimi dikkat etmeniz en önemli konulardan birisidir. Sonuç olarak katı meyve sıkacağı sağlıklı yaşam ve keyifli tüketim için kullanılır. Kuvings sahip olduğu Ultem Vida sistemi ile meyveleri kesmeden ezerek sıkar. Yapılan analizlere göre bu vitamin kaybını yok denecek kadar azaltır. Bununla birlikte diğer sıkım cihazları bıçak ile parçalayarak sıkım yaptığı için vitamin kaybolur. Daha da kötüsü bıçak ilk kullanımdan bir kaç dakika içinde sürtünmeye maruz kalır. Bu yüzden bıçak metallarinin yaydığı ısı meyvelere geçer. Bu da meyve ve sebzelerin önce kalitesini düşürür. Sonrasında ise meyveye hiç istemeyeceğiniz bir tad bırakır. Bu yüzden Katı meyve sıkacakları içinde en iyi yöntem ezerek meyveleri sıkmaktır.

blank

Verim Nedir?

blankMeyve ve sebzelerin verimli bir şekilde sıkılması demek sadece ezerek sıkma demek değildir. Aynı zamanda meyve ve sebzelerin daha fazla sıkıma uğraması demektir. Kuvings ürünleri ile yapacak olduğunuz meyve sebze sıkımlarında çok yüksek verim alırsınız. Diğer sıkım cihazları ile 5 elmadan aldığınız elma suyunu 3 elma ile almanız mümkündür.

Kolay Kullanım

Kolay kullanım en az verim almak kadar önemli bir husustur. Meyve ve sebzelerinizi tek tek kesip atmak zahmetine kim girmek ister ki? İşte bu durum için Kuvings 82MM geniş haznesi ile yenilendi. Bu yenilik sayesinde meyve sebzeleri bütün olarak sıkım için hazneye atabilirsiniz.

Kolay Temizlik

blankKatı meyve sıkacaklarındaki en büyük problemlerden birisi olan kolay temizleme Kuvings için dert değil. Çok kolay ve pratik bir şekilde sebze meyve sıkımı bittikten sonra Katı meyve sıkacağı temizliğini yapabilirsiniz. Sadece kolay temizlik için Kuvings mühendislerinin uzun yıllar ar-ge çalışmaları yaptığını belirtmek isteriz.

 

 

 

 

Sadece Sıkım Yapmayın Onu Kullanın

En iyi katı meyve sıkacağı hangisi gibi bir arayış içine girdiniz. Unutmamanız gereken bir katı meyve sıkacağı ile neler yapabileceğiniz konusudur. Kuvings aparatları ile çok daha güçlü ve çok daha fazla alanlarda kullanılabilir. Kuvings ürünlerinin tamamına uyumlu Smoothie Dondurma Strainer ile kullanın.
Doğal Detoks, Smoothie, Dondurma Ve Bebek Gıdası İçin bu aparat ile pratik ve sağlıklı kalın.

Kim istemez?

Kim istemez ki, misafirlerine en iyi sunum ve en lezzetli sebze meyve sunmak. Katı meyve sıkacağı ile yapacağınız sıkımlarda elde edilen görüntü saf görüntüdür. Aynı zamanda Kuvings son derece sessiz çalışmaktadır. Diğer cihazlarda yıkım kırım döküm yapılıyor gibi son derece rahatsızlık verir. Bu hiç kimsenin isteyebileceği bir sorun değildir. Neyse ki Kuvings Katı Meyve Sıkacağı var!

Doğal görünüm ve son derece sağlıklı sebze ve meyveleriniz için şimdiden afiyet olsun.

En iyi katı meyve sıkacağı yorumları

Katı meyve sıkacağı sizin sağlığınız ve kaliteli yaşamınız için çok önemli bir yer tutuyor. Bunu biliyoruz ve kullanıcılarımızdan gelen yorumları sunuyoruz. Aynı zamanda sizlerde yorumlarınızın yayımlanmasını istiyorsanız. Ad Soyad ve Yorumunuzu yazıp info@kuvingsturkiye.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Not: En iyi katı meyve sıkacağı hangisi kategorisinde KUVINGS dünya lideri olarak ödüllendirilmiştir. Bunu üst üste dünyanın en önemli bir çok araştırma kuruluşu tasdik etmiştir. Diğer ucuz veya alternatif gibi orginalinden çok uzak sunulan markaların hiç birisine yer verilmedi.

Ayrıca Katı Meyve Sıkacağı sayfamızdan da katı meyve sıkacağı hakkında bilgi alabilirsiniz.